Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Waarom is een laptop trolley handig?

Een laptoptas is natuurlijk heel handig als je een laptop ergens mee naartoe wilt nemen, maar een laptop trolley kan soms ook van pas komen. Een laptop trolley is, zoals de naam al zegt, een koffertje/trolley met een speciaal vak dat bedoeld is om een laptop in te stoppen. In sommige gevallen is een laptop trolley handiger ten opzichte van een laptoptas. Ben je benieuwd waarom? Lees dan snel verder! 

Makkelijk te vervoeren 

Een laptop trolley rol je makkelijk achter je aan, dus je hoeft je niet een ongeluk te sjouwen als je ergens onderweg naartoe bent. Laptops kunnen namelijk soms nogal zwaar zijn en vooral als je ook nog andere spullen bij je hebt zoals zware boeken of een volle fles water, kan dit gewicht op den duur nogal vervelend zijn. 

Handbagage trolley 

Je kunt een laptop trolley ook gebruiken als handbagage trolley als je het vliegtuig neemt. Dus als je vaak op zakenreis moet of om een andere reden vaak met je laptop reist, dan is een laptop trolley superhandig. De meeste laptop trolleys hebben veel ruimte, zodat je naast je laptop en oplader ook nog plek hebt voor bijvoorbeeld een tablet, wat boeken, een map en een setje kleding. Sommige laptop trolleys hebben ook wieltjes die je 360 graden mee kunt draaien, dus daarmee kan je makkelijk alle hoeken om sprinten als je bijvoorbeeld haast hebt om naar de gate te gaan omdat het tijd is om te boarden! 

Mooie designs 

Laptop trolleys komen in verschillende soorten en mooie designs, dus er zit altijd een leuke bij die ook bij jouw stijl past. Een laptop trolley van aluminium is bijvoorbeeld erg bijzonder, want de zilveren kleur springt er echt uit als je er een zwarte outfit bij draagt. Maar een leren laptop trolley is weer super chique en klassiek en complimenteert elke nette outfit. Kortom, keuze genoeg!

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/koffers-trolleys/