Kade research
Image default
Business

Eten bij ons restaurant in Harlingen

Zoekt u in een restaurant in Harlingen om een heerlijke avond te dineren? Bijvoorbeeld met uw partner, alleen, met uw beste vriend(inn)en of met uw gezin! U bent in ieder geval van harte welkom bij Restaurant de Tjotter.

Al meer dan 19 jaar lang staan wij in Harlingen bekend als hét restaurant gespecialiseerd in vis. Op het menu staan vis, schelp- en schaaldiergerechten rechtstreeks uit de zee. Verser dan dat wordt het niet! 

Geniet van onze moderne kookstijl gecombineerd met Belgische invloeden. Of kom oesters proeven aan onze unieke oesterbar. Wat u bij ons ook komt eten in Harlingen; het zal u zeker smaken bij Restaurant de Tjotter. Reserveer nu een tafel!

Restaurant in Harlingen aan het water

Besluit u te komen dineren in Harlingen bij ons restaurant? Dan geniet u van een menu met uiteenlopende smaakexplosies. Wat dacht u van onze bijzondere zeewierkroketten? Of kom genieten van ons voordelige drie en vier-gangen all-inclusive arrangement.

Of proef bij onze oesterbar heerlijke oesters die op verschillende manieren zijn bereid. Denk aan gegratineerd, vers op het ijs of gepocheerd. Een populaire keuze binnen ons assortiment? De zogeheten ‘amuse oester’. Dit gerecht bestaat uit twee oesters geserveerd op ijs met een glas brut Cava Reserva. Heerlijk!

Bent u niet zo’n oesterfan? Geen probleem! Wij serveren bijvoorbeeld ook mosselen, pasta’s, zoute haring of diverse vleesgerechten. Bent u vegetarisch? Ook dan kunt u bij ons aanschuiven. Op het menu staan namelijk ook verschillende vegetarische opties die met evenveel liefde voor u worden klaargemaakt.

Het Visrestaurant waar u de zilte zee puur op uw bord tegenkomt

Bekijk de uitgebreide menukaarten

Bent u nieuwsgierig geworden naar de gerechten die onze chefkoks met veel liefde voor u klaarmaken? Bekijk de menukaarten dan eens! U kunt een kijkje nemen in het lunch menu, a la carte menu, in de wijnkaart, in de vis van de dag en verschillende (keuze)menu’s! 

U kunt dineren en lunchen in Harlingen bij restaurant de Tjotter.

Heeft u een allergie? Dat is geen probleem, we kunnen altijd een heerlijk gerecht voor u bereiden. Ook als u een allergie heeft. Vraag naar onze allergenenlijst of overleg met de bediening van ons visrestaurant.

Al veel gasten gingen u voor

Wist u al dat ons visrestaurant aan de Noorderhaven in de top 3 staat van beste restaurants in Harlingen volgens Tripadvisor? De reacties over ons restaurant zijn lovend. Daar zijn wij uiteraard meer dan trots op! 

We zorgen er graag voor dat onze gasten naar volle tevredenheid genieten van de specialiteiten van onze koks. Heerlijk gegeten in een goede sfeer. Hier komen we zeker terug!

Over de Tjotter in Harlingen

Dineren in Harlingen bij een restaurant kan natuurlijk op meerdere plekken. Maar besluit u bij Restaurant de Tjotter te eten, dan geniet u naast de uitstekende gerechten ook van een prachtige locatie. Zo liggen wij helemaal aan het eind van de langste haven van Nederland; waar zoet- en zoutwater in elkaar overlopen.

Tevens beschikken wij over een terras met uitzicht op de Noorderhaven van Harlingen, de oude sluis in het oude centrum en de beroemde Leeuwenbrug.

Tot slot ligt Harlingen aan de Wadden; wat Werelderfgoed is. Ga dus gerust eerst een dagje genieten van de prachtige natuur en de leuke plaats, om hierna bij ons als klapper op de vuurpijl te komen dineren. U beleeft een dag die u niet snel meer zult vergeten!

Kom dineren en geniet van het prachtige uitzicht

Komt u eten bij ons restaurant in Harlingen? Dan heten wij van Restaurant de Tjotter u van harte welkom! Reserveer nu! Heeft u nog vragen of wilt u liever telefonisch een plekje reserveren? Dat kan! Neem dan gerust contact op.

Visrestaurant de Tjotter is telefonisch bereikbaar via 0517 414691. U kunt ons altijd bellen! Ook wanneer u bijvoorbeeld speciale wensen rondom bijvoorbeeld een dieet wilt doorgeven. Wij staan u graag te woord.