Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Bouwwaterputten

Bouwvakkers, aannemers en bouwbedrijven, allemaal weten ze hoe belangrijk het gebruik is van water bij het verrichten van bouwwerkzaamheden. Echter, zijn bouwplaatsen vaak nog niet voorzien van waterleidingen. Hierdoor kan het moeilijk zijn om aan water te komen om de bouwplaats. Bouwwaterputten zijn hiervoor de oplossing.

Bouwwaterputten zijn een must voor iedere bouwplaats. Of deze bouwplaats groot of klein is maakt niet uit, want Bouwwaterputten zijn de ideale manier om watervoorziening aan te brengen op een bouwplaats en AIC helpt u hier graag bij.

Van hoge kwaliteit
De bouwwaterput wordt gemaakt van duurzaam vuurverzinkt plaatstaal en is daardoor zeer geschikt om onder de grond geplaatst te worden. Op deze manier neemt de waterput zo min mogelijk plek in beslag.

Verschillende formaten
Of de bouwwaterput nou bedoeld is voor een grote bouwwerf of een kleine bouwplaats. AIC biedt voor iedere vakman het juiste formaat. Van zeer grote watervoorzieningen van ruim 2 meter lang, tot kleinere bouwwaterputten van ca. 1 meter.

Uit te breiden met accessoires
AIC biedt u ook de mogelijkheid om uw bouwwaterput uit te breiden met accessoires. Bij sommige putten zit een deel van deze accessoires al inbegrepen, bij andere kunt u de put naar wens maken. Denk hierbij aan waterkranen en standleidingen.

Binnen 48 uur geleverd
Als u een bouwwaterput besteld die op voorraad is, is deze binnen 48 uur al bij u geleverd. Deze levering vindt niet alleen plaats bij uw bedrijf, maar kan ook gedaan worden bij de bouwplaats. Op deze manier kan uw personeel direct aan de slag en dat scheelt een hoop tijd.