Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Het kiezen van een zwembad voor je tuin

Is er iets gezelliger dan baantjes trekken in je eigen zwembad in de tuin? Omdat we nooit eerder zoveel tijd doorbrachten in onze tuin was het aanbod zwembaden nooit zo groot als vandaag. Die zijn er in alle mogelijke uitvoeringen, materialen en prijzen. Op wat let je best bij de aankoop van een zwembad voor in je tuin zodat je zo lang mogelijk van je investering kunt genieten?

Voor ieder budget

Zwembaden voor in onze tuin zijn populair. Daardoor is er nu een exemplaar voor ieders budget. Stel eerst dat budget voorop voor je op zoek gaat naar het meest geschikte zwembad. Is dat budget beperkt? Kies dan voor een bovengronds zwembad. Een bovengrond zwembad:

  • Is flexibel en makkelijk hanteerbaar
  • Kun je makkelijk demonteren en opbergen
  • Vraagt een beperkte opslagruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Bovengrondse zwembaden in pakket

Bovengrondse zwembaden zijn vooral in pakketvorm verkrijgbaar. Metaal en vooral staal zijn daarbij veel gebruikte materialen. Alle houten onderdelen van zo’n pakketzwembad klikken eenvoudig in elkaar. Stalen opbouwmodellen bestaan uit panelen die in elkaar schuiven. De kuip maak je waterdicht met een aangepaste folie.

Grotere zwembaden ingraven

Beschik je over een grotere tuin en budget en kies je een groter zwembad? Dan graaf je dit geheel of gedeeltelijk in. Gebruik gestabiliseerd zand zodat je zwembad niet kan wegschuiven. Dat is het geval bij het gebruik van gewoon zand. Kies bij voorkeur een plaats die zoveel mogelijk in de zon ligt en zorg voor voldoende privacy. Plaats je zwembad zo dat het vanuit je woning volledig zichtbaar is, zeker als je kinderen hebt.

Wil je een zwembad voor in je tuin met de beste prijs- kwaliteitsverhouding? Dat vind je zeker in de Media Markt folder. Daarin vind je wekelijks leuke aanbiedingen met een maximale korting.

https://www.folderbode.nl