Kade research
Image default
Offers

Vouwgordijnen: 5 voordelen

Heb jij weleens aan vouwgordijnen gedacht? Vouwgordijnen zijn niet alleen mooi en praktisch maar zorgen ook nog eens voor sfeer in huis! Je kunt vouwgordijnen in vrijwel elke ruimte ophangen. Van woonkamer tot slaapkamer en van badkamer tot toilet. Vouwgordijnen zijn de ideale raambekleding, je kunt er namelijk de hoeveelheid lichtinval en privacy mee bepalen. Voor elke woonstijl is er wel een mooi vouwgordijn te vinden. We hebben de 5 grootste voordelen van een vouwgordijn voor je verzameld. Lees je mee?

Weinig ruimte in beslag

Een vouwgordijn neem weinig ruimte in beslag. Daardoor oogt een vouwgordijn luchtig. Een vouwgordijn is dan ook perfect voor kleine ruimtes en ramen. Zoals bijvoorbeeld een raam op je toilet. Nog een voordeel is dat de horizontale lijnen in een vouwgordijn optisch gezien de breedte van je raam benadrukken. 

Eenvoudig bedieningssysteem

Je kunt een vouwgordijn eenvoudig bedienen. Aan de zijkant van een vouwgordijn zit een ketting die je met de hand kunt bedienen. Verder heb je ook vouwgordijnen met een elektrisch bedieningssysteem. 

Isolerende werking

Vouwgordijnen hebben een isolerende werking dankzij hun zonwerende functie. In de zomer is je ruimte koel en in de winter houdt het zoveel mogelijk warmte binnen. 

Verschillende opties

Een voordeel van vouwgordijnen is dat ze in verschillende maten en stoffen verkrijgbaar zijn. Van semi – tot volledig verduisterend materiaal. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos. Je hebt keuze uit standaard maten en of op maat gemaakte vouwgordijnen. Zowel voor kleine als grote ruimtes. Is een standaard vouwgordijn geen optie voor jou? Laat je vouwgordijnen dan op maat maken. Dan ben je ervan verzekerd dat het vouwgordijn past en voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Makkelijk te combineren

Vouwgordijnen komen in verschillende stoffen, kleuren, dessins en motieven. Hierdoor kun je vouwgordijnen uitstekend combineren met andere type raamdecoratie zoals bijvoorbeeld gordijnen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over vouwgordijnen of wil je advies over de mogelijkheden? Neem dan vooral een kijkje op de website van raamdecoratie.com. Hier vind je een uitgebreid assortiment raamdecoratie. Van rolgordijnen tot vouwgordijnen en van gordijnen tot jaloezieën. Neem vooral ook een kijkje op ons Pinterest bord. Hier vind je heel veel inspiratie voor mooie vouwgordijnen.

 

https://www.raamdecoratie.com/