Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Verzenddozen van verschillende maten bij Dozenhal

Wij van Dozenhal hebben het grootste assortiment aan verschillende soorten kartonnen dozen van Nederland, in verschillende formaten (meer dan 2500!). Heeft u een webshop en wilt u kartonnen dozen hebben voor uw verzendingen? Of heeft u kartonnen dozen nodig voor uw magazijn? In welk formaat dan ook, Dozenhal levert u kartonnen dozen (op maat) voor een lage prijs. De volgende dag na uw bestelling heeft u uw dozen al in huis door onze grote voorraad en eigen transport. Vindt u standaard bruine kartonnen dozen echter te saai? Kies een leuke kleur uit en wij laten uw dozen hiermee bedrukken! Wij verkopen dozen vooral in grotere partijen voor bedrijven. Om verspilling te voorkomen en duurzaam te werken verkopen wij ook gebruikte kartonnen dozen zodat deze hergebruikt kunnen worden.

Van kleine kartonnen dozen tot verzenddozen

Zoals eerder benoemd verkoopt Dozenhal verzenddozen waarin een onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende hoogtes, groottes, breedtes en soort dozen. Dozenhal biedt u de volgende dozen aan: nieuwe dozen, gebruikte dozen, palletdozen, octabins, tabaksdozen en bedrukte dozen. De nieuwe dozen zijn helemaal voor u gemaakt en beschikken over golfkarton voor extra stevigheid. De gebruikte dozen worden gekozen op basis van hoge kwaliteit en zijn wel zo duurzaam. De palletdozen zijn gemaakt om op pallets te staan. Dit betekent dat ze een wat groter formaat hebben en zware producten kunnen dragen. De octabins zijn achthoekige dozen die vaak worden gebruikt in de zware industrie en kunnen wel zo’n 1000 kilogram gewicht aan. Tabaksdozen zijn ook geschikt om zware gewichten te tillen, maar hebben een wat kleiner formaat. Ze zijn de zwaardere versie van palletdozen en zijn erg geliefd bij bedrijven. De bedrukte dozen kunt u gebruiken om te zorgen dat mensen eerder uw (bedrijfs)naam te laten onthouden. Ideaal voor een beginnend bedrijf, maar natuurlijk ook voor de bedrijven die al wat langer bestaan.

Aantrekkelijke aanbiedingen bij Dozenhal

Op onze site hebben wij regelmatig aantrekkelijke acties voor u. Hier vindt u ook onze dozenzoeker waarmee u uw bestelling kunt plaatsen, meer over ons assortiment, onze recycling van karton en onze contactgegevens: https://www.dozenhal.nl/.