Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Stoere Industriele tafels op maat met gietijzeren onderstellen

Bij het online aanbod van taffe industriele en vintage tafels kunt u terecht voor een tafel op maat. Er zijn industriele tafels in verschillende keuzes. Zoals in hoogte verstelbare crank tafels, massief eiken tafel met stalen of gietijzeren frame. Of Kloostertafels. In het keuze van verschillende soorten tafels is er ook keuze in houtsoorten. Zo is het aanbod kloostertafels altijd geheel van massief eiken. Bij deze massief eiken tafel zijn niet alleen de poten geheel op maat gemaakt, maar ook het tafelblad word geheel op maat gemaakt. Naast de maten kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten hout afwerkingen. Er kan bijvoorbeeld voor een gerookte eiken tafel gekozen worden. Bij deze behandeling krijgt het hout een donkere geleefde tint met een robuuste oude uitstraling.

Industriele tafel met machine onderstel

Bij de tafels met stalen onderstel of oude machine tafel, gietijzeren tafel kan er naast het eiken met verschillende soorten afwerkingen ook gekozen worden voor wagonplanken. De robuuste gietijzeren tafelpoten staan zowel goed met het massief eiken en gietijzeren onderstel. Voor een stoere tafel met een zeer robuuste onderstel past perfect in een industriele interieur, restaurant of kantoor.

De gietijzeren machine onderstellen zijn voornamelijk afkomstig van zeer zware oude machines die machines moesten goed stevig op de poten staan. Om deze poten te gebruiken voor een industriele tafel op maar geeft de perfect afwerking voor een stoere robusste eiken tafel of wagonplanken tafel. Op deze manier wordt de industriele tafel geheel op gewenste maat en wens gemaakt. Ook de tafels met stalen onderstel kan er gekozen worden voor verschillende soorten hout. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een eiken industriele tafel of een Wagon planken industriele tafel. Naast dit aanbod Is er ook een keuze voor oud grenen.

Wagonplanken

Bij de wagonplanken voor een industriele tafel op maat kan gekozen worden voor verschillende behandelingsmethoden van het oude zwaa gebuikte hout. Zo kan ook bijvoorbeeld gekozen worden voor geschaafde wagonplanken of geborstelde wagonplanken. Bij de geborstelde wagonplanken blijven de planken donker en blijft een stoere ruige Look behouden. Bij de geschaafde wagonplanken worden de planken ligt afgeschaafd waardoor lichte eiken van binnen zichtbaar wordt. Dit geeft een mooi contrast met het donkere delen van het hout en geeft een ideaal uiterlijk qua karakter van de industriele tafel.  Bij alle modellen zijn er zoals al aangegeven veel verschillende soorten keuzes en mogelijkheden,  voor meer informatie kunt u  op de website www.taffe.nl bekijken op deze website staat meer informatie over de verschillende soorten tafels die worden aageboden. Heeft u u vragen? Wij helpen u graag verder met andere vragen,  voor bijvoorbeeld kantoorindeling een industriele vergadertafels of restaurant indelingen.

 

http://www.taffe.nl