Kade research
Image default
Offers

Redenen een PVC vloer te kopen

Redenen een PVC vloer te kopen

Een goede vloer kan de uitstraling van je interieur op een hoger niveau tillen. Misschien heb je al eens op internet rondgekeken welke opties er tegenwoordig allemaal zijn. In dat geval heb je ongetwijfeld gemerkt dat het aanbod reusachtig is. Voor wie dit nog niet heeft gedaan helpen we in deze blog een stukje op weg en bespreken een aantal mogelijkheden voor in huis.

Voordelen PVC

PVC is een van de voordeligste materialen die je kunt scoren. Het polyvinylchloride is een soort kunststof en wordt in stroken verkocht. Dit maakt dat het materiaal een natuurlijke uitstraling krijgt. PVC is een stuk dunner dan laminaat, maar heeft uiteraard ook zijn eigen voordelen. Het kunststofmateriaal is bijvoorbeeld beter bestand tegen water en is zelf nog eenvoudiger schoon te maken dan standaard laminaat.

Gaat lang mee

Daarnaast is het materiaal stevig en duurzaam. Er komen niet zo snel krassen op zoals bij echte tegels of hout vaak het geval is. Mocht onverhoopt toch een stuk beschadigd raken, dan kun je de strook eenvoudig vervangen. Bij een ander materiaalsoort is dit vaak stukken ingewikkelder. Als je het PVC lijmt, dan heb je het voordeel dat het ook in ruimtes toegepast kan worden waar het vochtig is. Denk hierbij aan een badkamer of een toilet.

Uiteenlopende keuze

Doordat de vloerenbranche en bijbehorende techniek, steeds verder ontwikkeld wordt, is het PVC nauwelijks meer van echt hout of standaard laminaat te onderscheiden. Bij Bebo Parket zijn uiteenlopende decors verkrijgbaar, zodat er altijd iets tussen zit, dat helemaal binnen jouw smaak valt. Alle PVC-vloeren zijn scherp geprijsd. Dus ook als je een laag budget hebt, kun je alsnog stijlvol wonen.

PVC kopen

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van PVC en wilt dit materiaal graag in jouw eigen huis of appartement terugzien? Surf dan snel naar de overzichtelijke website van Bebo Parket om het complete assortiment te bekijken. Het ruime aanbod aan PVC is voor elke ruimte geschikt.

Meer te weten komen?

Wil je graag meer informatie over de verschillende PVC-vloeren ontvangen of je uitgebreid laten adviseren? Neem dan gerust contact om met de klantenservice van Bebo Parket. De deskundige medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden al jouw belangrijke vragen. Ook kun je hier terecht als je vragen hebt over het bestel en leveringsproces.

https://www.beboparket.nl/