Kade research
Image default
Business

Professionele stofzuiger

 

Bent u op zoek naar de beste manier om de vloeren van uw restaurant, café, medische instelling of andere organisatie te reinigen? Hecht u grote waarde aan hygiëne en wilt u dat uw gasten en collega’s dat ook doen? De strengste eisen behaalt u door gebruik te maken van professionele hulpmiddelen, zoals een stofzuiger. Facility Trade Group biedt een ruim aanbod professionele stofzuigers van topmerken. Onze bedrijfsstofzuigers zijn speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik.

Ons assortiment stofzuigers

In feite is ons assortiment op te delen in stof- en waterzuigers. Deze stofzuigers leveren wij van bekende merken als Nilfisk en Taski. De stofzuigers zuigen met gemak al het vuil van droge oppervlakten. Dienen en vloeistoffen opgezogen te worden? Kies dan voor een van onze waterstofzuigers. Of het nu gaat om ziekenhuizen, luchthavens, kantoren of horecagelegenheden, onze professionele stofzuigers komen altijd van pas wanneer een schone omgeving gewenst is. Ons assortiment is vooral geschikt voor de commerciële reinigingsmarkt. Denk hierbij aan de agrarische sector, industriële klanten en professionele schoonmaakbedrijven.

Nilfisk stofzuigers

Speciaal voor industriële prestaties heeft Nilfisk een assortiment samengesteld van de allerbeste en krachtigste stofzuigers. Deze zijn ontwikkeld op basis van meer dan 100 jaar productervaring. Daardoor is ieder exemplaar voorzien van unieke kenmerken waardoor u iedere dag het optimale resultaat behaalt. De stofzuigers zijn gemakkelijk wendbaar en zeer effectief voor dagelijks gebruik. Dankzij het lage geluidsniveau van de stofzuiger wordt niemand gestoord tijdens uw werkzaamheden. Onze series bieden naast krachtige zuigmotoren en gemakkelijke bediening oplossingen voor iedere vraag.

Taski stofzuigers

De Taski stofzuigers zijn ontwikkeld op basis van 60 jaar ervaring. Het merk heeft zich bewezen dankzij de betrouwbaarheid en innovatieve karakter. Een breed portfolio professionele producten vindt u bij Facility Trade Group. Met een Taski stofzuiger bent u verzekerd van fantastische schoonmaakprestaties. Wist u dat deze schoonmaakmachines de schoonmaaktijd reduceren? Onze professionele stofzuigers zijn multifunctioneel in te zetten en beschikken over een krachtig zuigvermogen. Doordat zowel de stof- als waterzuigers zeer gemakkelijk in gebruik zijn, zijn ze ideaal voor de hospitality branche. Bij ons vindt u altijd de juiste professionele stofzuiger voor uw gebruik.

Aanvullende producten

Wij bieden diverse professionele stofzuigers aan, variërend van een waterstofzuiger van 45 liter * tot een rugstofzuiger *. Om het effect van de stofzuiger te vergroten, de mate van hygiëne nog verder te verbeteren én ergonomisch te werk te kunnen gaan, bieden wij diverse aanvullende producten:

  • Stofzuigerbuis gebogen;
  • Stofzuigerslang;
  • Stofzuigerbuis enkel.

Over ons

Ons kantoor is in Zutphen gevestigd, maar wij bieden organisaties uit het gehele land een antwoord op hun individuele hygiënevraagstukken. Dat doen wij op de gebieden reinigingssystemen, hygiëneconcepten en uiteenlopende hotelbenodigdheden. Facility Trade Group is continu aan het werk om voor u de beste dienstverlener te zijn. Hiervoor maken wij gebruik van de ASAP-methodiek: Assortiment, Service, Aanpak en Prijsstelling. Ook ons eigen Facility Trade & Service Center draagt hier aan bij, ook deze is gevestigd in Zutphen. In dit center kunnen (potentiële) klanten onze concepten, producten en een combinatie ervaren. Zelf een bezoek brengen aan het Facility Trade & Service Center? U bent van harte welkom!

Direct bestellen

Wilt u direct een professionele stofzuiger bestellen bij Facility Trade Group? U plaatst bij ons een bestelling door gebruik te maken van de unieke inlogcode die u ontvangt na lid te zijn geworden. Ook is het mogelijk advies in te winnen bij één van onze adviseurs of bij hem of haar een bezoek aan het Center in te plannen.

https://webshop.facilitytradegroup.nl/