Kade research
Image default
Business / Electronics and Electrical

LED schermen

Waar denkt u het eerste aan wanneer u denkt aan LED schermen? Ziet u regelmatig de LED schermen langs de snelweg staan. Of denkt u nog groten aan de  iconische en gigantische LED schermen op Time Square. Welke gedachte u ook had, al deze LED schermen hebben hetzelfde doel. Iedereen schreeuwt met de LED schermen om aandacht om hun boodschap over te brengen aan het publiek. Deze tactiek schijnt te werken, want we kennen de LED schermen allemaal. Hiernaast wordt er al jarenlang gebruik gemaakt van LED schermen om reclame te maken. Lijkt u dit ook wat voor uw bedrijf? Of bent u op zoek naar een andere soort LED verlichting? In deze blog leest u meer over reclame maken met LED schermen. Het is als bedrijf essentieel om een goede, blijvende eerste indruk te maken. En dat kan met een LED scherm!

 

Hoe val ik op met mijn boodschap?

U wilt reclame maken met een LED scherm, maar wat kunt u hier precies allemaal mee? Wij vertellen het u. U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor LED schermen in allerlei formaten en voor alle toepassingen. Het plaatsen van uw boodschap op een LED-scherm is eenvoudig, maar het maken en vormgeven van een goede en aantrekkelijke boodschap is een stuk lastiger. Hierbij geven wij u een aantal tips voor de vormgeving van uw boodschap op een LED scherm:

 

  1. Gebruik weinig kleine details: ondanks de grote afmetingen van de LED schermen zijn deze details vaak niet goed zichtbaar

  2. Kies het juiste lettertype: de tekst moet goed leesbaar zijn

  3. Maak de letters groot: kleine letters kunnen namelijk niet goed en snel worden gelezen

  4. Zorg voor contrast: hoe meer contrast tussen voor- en achtergrond hoe beter

 

Bereik uw doelgroep met LED schermen

Wanneer u de juiste boodschap heeft kunnen vormen is het LED scherm klaar om geplaatst te worden. Maar waar plaatst u nou de LED schermen? Op een plek waar uw doelgroep langskomt! Want daar wilt u ze bereiken. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de snelweg, bij een parkeerplaats, benzinepomp of winkelcentrum. Het beste is om uzelf af te vragen wat u met uw boodschap wil bereiken en welke doelgroep u wilt bereiken, bij de keuze voor LED verlichting. Want zo kunt u effectief en efficiënt gebruik maken van de LED schermen, om uw bedrijf zichtbaar te maken. En dat is wat we allemaal willen toch?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de toepassingen van LED schermen? Wilt u graag weten met wat voor prijs u rekening moet houden bij het gebruik van LED schermen? Wij bevelen de partij Rotapanel van harte aan. Hier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo ziet u direct waar u aan toe bent en staat u niet voor verrassingen. Het kan ook zijn dat u nog vragen heeft over de LED schermen. Vraag dan de brochure aan bij deze partij! Ook voor advies op maat kunt u bij Rotapanel terecht. Wacht niet te lang, want het is altijd een goed moment om een boodschap te zenden naar uw doelgroep.

 

https://www.rotapanel.nl/home/