Kaderesearch

Hier bestel je de lekkerste koffie en thee| Fleur de Café

Wist je al dat er in Nederland per dag gemiddeld 6,5 miljoen liter koffie en 3,5 miljoen liter thee wordt geconsumeerd? We drinken dus met zijn allen een hoop liters weg. Daarbij hechten we veel waarde aan de smaak, de kwaliteit en de belevenis van de koffie en thee. Want jij wilt toch ook de lekkerste koffie en thee serveren? Bij Fleur de Café bestel je deze smaakvolle koffie en thee voor je onderneming of voor bij je thuis.

Koffiebonen branden en losse thee

Als een gast of een klant vraagt naar een kopje koffie of thee dan wil je natuurlijk het beste van het beste serveren. Hiermee maak je een goede indruk en dat kan uiteindelijk flink veel opleveren voor je bedrijf. Wij van Fleur de Café weten als geen ander hoe je jouw klanten of gasten een onvergetelijke beleving kunt meegeven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf koffiebonen te branden in je zaak en theeliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de lekkerste smaken losse thee. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee.

Mogelijkheden

Bij Fleur de Café kun je terecht voor alles op het gebied van koffie en thee. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar espressomachines, koffiemolens en verse ijsthee. Zelf als je graag een barista training of een thee workshop wilt boeken dan moet je bij Fleur de Café zijn. Er zijn talloze mogelijkheden. We helpen je graag verder. Dus neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

https://www.fleurdecafe.nl/