Gebak Bestellen Van Brievenbus Banket

Brievenbus Banket

Gebak Bestellen

Wat is brievenbus gebak?

Brievenbus Banket heeft gebak ontworpen dat precies in de afmetingen van een brievenbus doosje passen en dus door uw brievenbus geleverd wordt. Gebak bestellen bij Brievenbus Banket is erg makkelijk, dit doet u namelijk snel en simpel op brievenbusbanket.nl

Verschillende soorten brievenbus taart

U kunt een keuze maken tussen verschillende smaken taart per post, namelijk:

 • Bitterkoekjes Banket
 • Citroen Banket
 • Chocolade Banket
 • Kaneel Banket
 • Haagsche Hopjes Banket
 • Walnoot Sinaasappel Banket

Momenteel is de best-sellers het Chocolade Banket Large doosje.

Verschillende maten doosjes voor brievenbustaart

De verschillende smaken taart door de brievenbus zijn verkrijgbaar in verschillende maten brievenbus doosjes. U kunt een keuze maken uit:

 • Normaal. A6-formaat brievenbus doosje met één stuk gebak.
 • Large. A5-formaat brievenbus doosje met twee stukken gebak.
 • Extra Large. A4-formaat brievenbus doosje met vier stukken gebak.

In de grotere twee brievenbus doosjes kunt u ook meerdere smaken cake per post met elkaar combineren in hetzelfde doosje dat door de brievenbus past. Hierdoor kunt u gemakkelijk meerdere soorten proberen of opsturen naar elk adres in Nederland of België

Gebak Bezorgen

Voordelen brievenbusgebak

Er zijn veel voordelen op te noemen over het gebak door de brievenbus van Brievenbus Banket. Maar één van de grootste voordelen is dat de ontvanger van het gebak per post nooit meer thuis hoeft te wachten op een bezorger om het pakketje aan te nemen. Dit omdat het pakketje altijd door de brievenbus past. Nu kan de ontvanger van de brievenbustaart zijn of haar tijd aan andere leukere dingen besteden.

Same Day Delivery Nederland En 

Next Day Delivery België

Brievenbus Banket werkt samen met de betere bezorgpartners. Dit houdt in dat u tot 10:00 ‘s ochtends een heerlijk brievenbus gebak kunt bestellen en deze nog dezelfde dag in Nederland kan laten afleveren. Voor België geldt dat dit de eerstvolgende werkdag al vroeg in de ochtend wordt afgeleverd. Brievenbus Banket zorgt er voor dat de pakketjes zorgvuldig worden ingepakt, worden verzonden en houdt de aflevermomenten nauwkeurig in de gaten. Ook ontvangt u een track-and-trace code waardoor u zelf ook goed in de gaten kunt houden waar het pakketje zich bevindt. Gelukkig past het door de brievenbus, dus u hoeft niet thuis te wachten.

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Cadeau Van Brievenbus Banket

Een brievenbus taart ontvangen van Brievenbus Banket is een leuke beleving voor jong en oud. In plaats van een gepersoniliseerd kaartje te ontvangen krijgt de gelukkige ontvanger een taartje met een kaartje. Taart cadeau geven was nog nooit zo makkelijk!

Populaire Momenten Voor Een Brievenbuscadeau

Een taart cadeau versturen van Brievenbus Banket is eigenlijk altijd een goed idee, toch hebben we de meest populaire momenten voor u op een rij gezet:

 • Verjaardag
 • Beterschap
 • Bedanken
 • Valentijn
 • Moederdag
 • Vaderdag

Zakelijk Gebak Bestellen En Laten Bezorgen

Relatiegeschenken

Zakelijk een taartje bestellen van Brievenbus Banket is erg makkelijk. Uw relatiegeschenken kunt u vanaf nu uitbesteden aan Brievenbus Banket. Brievenbus Banket is gespecialiseerd in kleine en grotere zakelijke orders en kan u goed adviseren ‘hoe te werk te gaan’. Inmiddels heeft Brievenbus Banket al veel bedrijven gelukkig mogen maken met haar diensten.

Wilt u originele en lekkere relatiegeschenken versturen? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket, deze helpen u graag en maken een offerte op maat.

Verjaardagservice

Ook kunt u bij Brievenbus Banket een verjaardagservice afnemen. Dit houdt in dat u eenmalig een bestand aanlevert met de verjaardagen en adressen van uw collega’s of personeel en Brievenbus Banket een jaar lang op de verjaardagen een heerlijk verjaardag taartje bezorgd bij de jarige Job of Jet. 

Wilt u alle mogelijkheden weten? Neem contact op met de klantenservice van Brievenbus Banket, er wordt doorgaans binnen één dag gereageerd, ook in het weekend.

Personaliseren

Ook is het mogelijk om zakelijke bestellingen te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld de bijgevoegde kaartjes in eigen huisstijl toevoegen. Maar zelfs het hele brievenbus doosje valt te personaliseren in uw huisstijl of bedrijfslogo. Het ontvangen van relatiegeschenken of een verjaardagservice wordt hierdoor nog persoonlijker en Brievenbus Banket raadt het zeker aan om zakelijke orders te personaliseren.

https://www.brievenbusbanket.nl/gebak-bestellen