Kaderesearch

Een verstopping in de gootsteen is zo opgelost!

 

U heeft een verstopping in uw gootsteen, waardoor het water niet meer goed wegloopt en u bent hopeloos op zoek naar een oplossing. Door het lezen van dit artikel weet u snel korte metten te maken met de verstopping en kunt u er in de toekomst voor zorgen dat een dergelijke verstopping niet meer terug zal komen. Neem even 5 minuten de tijd om dit artikel te lezen en u zult nooit meer last hebben van een verstopping in uw gootsteen!

Los het snel op!

Wilt u de verstopping snel oplossen? Laat dan twee liter kokend water rustig door de gootsteen lopen. Waarom? Omdat vaatwastabletten vaak blijven zitten in de gootsteen. (deze is aangesloten op dezelfde afvoer) Dit komt omdat veel mensen hun vaat wassen op de eco-stand. Dit zorgt ervoor het tablet niet in zijn geheel oplost en er hele stukken door de afvoer gaan. Deze stukken blijven vervolgens zitten en zijn eenvoudig op te lossen door kokend water door de afvoer te laten stromen. Als dit niet lukt dan kunt u het een kwartier later nog een keer herhalen. Is de verstopping hierna nog steeds niet opgelost? Dan kan het verstandig zijn om een loodgieter uit Sassenheim in te schakelen. Hij helpt u goedkoop en snel van de verstopping af.

Andere oorzaken

Natuurlijk zijn er ook andere oorzaken van een verstopping. Eén van de meest voorkomende oorzaken is vet dat door de gootsteen wordt weggegooid. Dit vet nestelt zich aan de rand van de afvoerleidingen en het is daarom belangrijk dat u frituurvet niet door de gootsteen laat lopen. Frituurvet kan je eenvoudig bij de gemeentewerf afgeven, waar het frituurvet gerecycled wordt. Zo draagt u bij aan een beter milieu en zegt u gedag tegen de verstoppingen in uw gootsteen!