Kaderesearch

Een professionele cocktailbar maakt altijd indruk

Een professionele cocktailbar maakt altijd indruk op jouw gasten tijdens een feest of evenement. De gasten kunnen kiezen tussen een cocktail mét of zonder alcohol en het drankje zal gegarandeerd positieve invloed hebben op de sfeer gedurende jouw feest of evenement.

Wat hoort er nou allemaal bij een professionele cocktailbar?

Uiteraard is een standaard cocktailbar al erg leuk op jouw feest of evenement. Maar als de cocktailbar ook nog professioneel opgezet is, dan valt dit al helemaal op bij jouw gasten. Een cocktailbar hoort schitterend opgezet te zijn, zodat het professionalisme ervan af spat. Verder moet er natuurlijk een ervaren cocktailshaker achter de mobiele bar staan, die alles weet van cocktails. Hij/zij kan de gasten alles vertellen over de cocktails en zo interactief bezig zijn met de gasten van het feest of evenement. Verder moeten uiteraard de tools om de cocktails goed te kunnen maken aanwezig zijn. Alle ingrediënten zullen van hoge kwaliteit moeten zijn, om zo de perfecte cocktails te kunnen shaken. Er hoort een menu van zowel ‘normale’ met alcohol, als alcoholvrije cocktails aanwezig te zijn, om zo de gasten een perfecte keuze te kunnen laten maken.

Een cocktailbar huren

Bij Bar Company is het mogelijk om een professionele mobiele cocktailbar te huren. Bij Bar Company is het allemaal begonnen met de passie voor cocktails. De cocktailshakers zijn professioneel opgeleid door BOLS Bartending Academy. Bar Company werkt alleen met A-merk dranken, verse ingrediënten, nieuw glaswerk en schitterende mobiele bars. Ondertussen heeft Bar Company al op meer dan 1500 klussen cocktails geshaket. Er zal dus genoeg ervaring aanwezig zijn om jouw feest of evenement te voorzien van een professionele cocktailbar.

De mobiele cocktailbars van Bar Company:

  • Zijn inzetbaar op vrijwel iedere locatie
  • Variëren van 1 meter breed tot 15 meter breed
  • Zijn volledig te personaliseren met je logo
  • Worden altijd bemand door ervaren cocktailshakers
  • Worden altijd aangekleed met vazen verse citrusvruchten
  • Komen inclusief verschillende soorten glaswerk en garneringen
  • Kunnen worden voorzien van een COCKTAILS sign

Een cocktailbar huren voor jouw feest of evenement? Vraag dan direct een offerte aan bij Bar Company.

https://www.cocktailbar.nl/