Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Authentieke trouwlocatie Veluwe

Heeft u altijd al gedroomd van een sprookjesbruilof? Dat kan bij Hoeve Kindergoed, een trouwlocatie op de Veluwe in het dorpje Ermelo. Deze authentieke boerderij wordt verhuurd voor bruiloften en feesten. Deze locatie is centraal gelegen, u kunt veel zelf bepalen en u geniet van professionele en vriendelijke ondersteuning.

Locatie in een prachtige omgeving

De Veluwe is een romantische omgeving. De bosrijke gebieden en de hei zijn perfecte plekken om trouwfoto’s te laten maken. De boerderij is ideaal gelegen in Ermelo. Met goed openbaar vervoer en de centrale ligging, kan iedereen deze locatie bereiken. Zo kunnen al uw vrienden en familie deze mooie en bijzondere dag met jullie delen.

Alles is mogelijk

Bij deze authentieke trouwlocatie op de Veluwe is vrijwel alles mogelijk. In overleg kunnen er zaken geregeld worden en kunt u uw droombruiloft hier realiseren. U heeft de mogelijkheid om te genieten van een catering op locatie of u kunt uw eigen catering inhuren. Deze trouwlocatie Veluwe denkt graag met u mee en adviseert wat wel en niet handig is. Wilt u ook trouwen in deze prachtige omgeving? Kies dan voor Hoeve Kindergoed als perfecte trouwlocatie op de Veluwe. U kunt via de website sfeerimpressies opdoen van de locatie of contact opnemen voor een boeking. Natuurlijk kunt u Hoeve Kindergoed ook telefonisch bereiken voor al uw vragen over deze locatie.