Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Alle horeca apparatuur onder één dak bij Heuvel Horeca

Van horeca apparatuur zoals koffieautomaten tot keukenbenodigdheden, Heuvel Horeca levert alle mogelijke horecabenodigheden aan tal van bedrijven: restaurants, hotels, cafetaria’s tot aan cateringbedrijven. Als horeca groothandel voeren zij een breed assortiment. Heuvel Horeca is leverancier van Leerdam Glas en Maastricht Porselein. Eveneens zijn zij dealer van Kovu, Liebherr, Douwe Egberts, Animo, Nivona, Nescafé, Hendi, Nisbets, Emga, Billiet en Libbey Leerdam.

Apparatuur voor de horeca keuken

Uw horeca keuken behoeft een professionele inrichting. Als uw keukenapparatuur niet in orde is dan kan niet alles wat uit uw keuken komt in orde zijn. Goede apparatuur is dus essentieel voor iedere horeca keuken. De meeste keukenapparatuur is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal waardoor het tegen een stootje kan. Bovendien zijn deze onderdelen in uw keuken eenvoudig schoon te houden en HACCP goedgekeurd.

Groothandel Heuvel Horeca biedt een ruim assortiment aan horeca apparatuur voor uw kantine, bedrijfskeuken en restaurantkeuken.

Producten voor bar en restaurant

Heuvel Horeca heeft een ruim assortiment aan producten die onmisbaar zijn in de dagelijkse gang van zaken bij een bar of restaurant. Of het nu om opdienen gaat van voedsel en drankjes, tot aan het scheiden van het afval dat overblijft. Als groothandel voor de horeca heeft Heuvel Horeca voor alles een passend product. Naast restaurant artikelen voor de presentatie van etenswaren en dranken is er een breed scala aan bestekartikelen, servies, glazen en tafelbenodigdheden.

Producten voor buffet en catering

Heuvel Horeca is bij uitstek uw cateringpartner! Dit bedrijf heeft een ruim aanbod in buffet- en cateringartikelen. Maak uw partij, feest, buffet of catering compleet met praktische presentatie artikelen. Prachtige chafing-dishes, mooie schalen, buffetrokken en ander feestelijk materiaal. Kijk gerust rond door het assortiment en u zult zien dat er altijd iets van u wens bij zit.

Bestellen bij Heuvel Horeca

Bestellen bij Heuvel Horeca heeft veel voordelen:

  • Geen brandstofkosten.
  • Geen parkeerkosten.
  • Geen lange wachtrijen.
  • Hun prijzen zijn concurrerend.
  • U kunt op verschillende manieren bestellen (webshop, mail, telefoon, etc.).
  • Snelle levering. Indien het product op voorraad is wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.
  • Veilige betaling waarbij u kunt kiezen met welke methode u betaald.