Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Waarom zijn chocolade relatiegeschenken een goed idee?

Chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade zijn vooral een goed idee omdat er telkens als je een stukje chocolade eet er endorfine in je hersenen vrijkomt. Endorfine is een stofje dat je lichaam aanmaakt en je een gelukzalig en blij gevoel geeft. Maar dat is niet de enige reden waarom chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade een goed idee zijn. Sommige mensen worden al gelukkig van alleen al de gedachte aan hoe de chocola op hun tong smelt. Dat zorgt telkens weer voor een prettige ervaring waardoor er nog meer endorfine door je lichaam aangemaakt wordt. De vicieuze cirkel is compleet.

Chocolade relatiegeschenken laten mooie tijden herleven

Maar er is nóg een reden waarom chocolade relatiegeschenken een goed idee zijn. Herinner je je nog dat je als vaak chocolade kreeg als je lief was geweest of wanneer er iets te vieren was? Elke keer als je een stukje chocolade eet, komen er onbewust weer mooie herinneringen bovendrijven. Zo werkt dat met chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade ook. Je relaties krijgen een geluksgevoel als ze hun tanden zetten in het relatiegeschenk dat ze van je hebben ontvangen. Met als gevolg dat ook bij hen weer wat extra endorfine aangemaakt wordt. Een blijvende positieve herinnering aan dat ene stukje chocolade is geboren. Als daar ook nog eens een positieve zakelijke relatie aan ten grondslag ligt, is dit alleen maar een voordeel voor jullie toekomstige samenwerking.

Chocolade relatiegeschenken met een hoog percentage cacao

De chocolade relatiegeschenken van Australian Homemade bevatten zeer hoge cacaopercentages wat hun chocolade erg gewild maakt. In chocolade zitten verschillende stofjes. Tryptofaan bijvoorbeeld. Dit genereert serotonine in ons lichaam. Mensen maken geen tryptofaan aan, dus halen we het uit onze voeding. Naast chocola zit het bijvoorbeeld in bruine rijst, sojabonen en gevogelte. Van tryptofaan gaan we ons lekkerder voelen, maar het is ook een noodzakelijke bouwsteen voor het slaaphormoon melatonine. Ongezonde chocolade is bijvoorbeeld de goedkope melkchocolade uit de fabriek. Bereid met slechte vetten en melkpoeder. Chocolade waar je zeker een ongezond uitziende huid van krijgt en als je er te veel van eet, gegarandeerd obesitas door ontwikkelt. Maar die chocolade tref je gelukkig niet aan binnen het assortiment dat Australian voert. De feestelijke verpakkingen maken het chocolade relatiegeschenk compleet. Een geschenk waar je altijd van geniet. Of je nu de gever ben of de ontvanger, succes verzekerd en een goede zakelijke relatie rijker.