Kade research
Image default
Business / Food and Related Products

Een professionele koffiemachine uit Veenendaal

Kies voor een professionele koffiemachines Veenendaal van KoffiePro! Koffie valt voor veel mensen onder de eerste levensbehoefte. Zonder een romige cappuccino bij het ontbijt of in de koffiepauze of liever een krachtige espresso kan alles mislopen op een dag, daarom helpen wij u graag. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden aan koffiesmaken. Er is er altijd wel één te vinden die bij u past! Onze koffiemachines zijn daarom ontzettend handig, u kunt namelijk zelf kiezen welk soort koffie u wilt. Afwisseling is ook nodig en zo ervaart u iedere keer weer een andere smaaksensatie en ben je niet gedoemd om iedere dag dezelfde koffie te drinken.

Waarom kiezen voor onze professionele koffiemachines uit Veenendaal?

Waarom onze professionele koffiemachine uit Veenendaal? De Aequinox Sumatra is een koffiemachine van Nespresso met een prachtig design en tegelijkertijd compact en professioneel! Deze koffiemachine is meteen de eyecatcher van het kantoor. Daarnaast is deze compact, doordat hij twee zetmogelijkheden heeft. U kunt dus veel sneller, lekkere koffie serveren aan uw gasten of klanten. Bovendien neemt hij niet veel ruimte in en heeft de machine een eigen water- en stoomfunctie.  En als laatste een fijn bijkomend voordeel is het prachtige design van de koffiemachine. Zo ontwikkeld dat deze professioneel staat in een horecagelegenheid, maar ook een leuke uitstraling heeft op kantoor.

Bestel een koffiemachine bij KoffiePro

Interesse in onze koffiemachines? Vraag online een offerte aan wat de mogelijkheden voor u zijn. Vervolgens wordt er een koffieproeverij georganiseerd. Wij komen langs bij  uw horecagelegenheid of uw bedrijf, zodat u uw werknemers en eventueel klanten de koffie kunt laten proeven. Als iedereen tevreden is met het resultaat, kunt u de koffiespullen via onze website bestellen. Wij komen de spullen dan op afspraak bij u langs brengen en installeren. Daarbij vinden wij het belangrijk om nog een laatste check te doen voor de koffiesmaak. Wilt u regelmaat onderhoud laten plegen aan uw machine, dat kan! U kunt het pakket kiezen wat bij u past en wat uw wensen zijn. Voor vragen over de koffiemachines kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wij helpen u graag!