Liebherr KBPgb 4354 koelkast bij Koelen & Vriezen

Onze baas op het kantoor heeft ons de nieuwe Liebherr KBPgb 4354 Premium koelkast cadeau gedaan. Hij kocht deze via https://www.koelen-en-vriezen.net.

Een mooie, moderne en energiezuinige koelkast. En hij heeft deze met opzet aan de andere kant van het hoofdgebouw geplaatst. 

 

Vorige week hebben we een infonamiddag gekregen over ‘de gezondheidsrisico’s van kantoorwerk’. Het was een hele uiteenzetting over hoe de gemiddelde werknemer met een kantoorjob 5.5 uur per dag op zijn stoel doorbrengt. En over de fysieke ongemakken die we daardoor kunnen ervaren nl. een verhoogde kans op obesitas, rugklachten, ernstige bacteriële infecties door slecht afgestelde aircosystemen, hoofdpijn of problemen met het zicht door de pc schermen en ga zo maar voort. 

 

In het tweede gedeelte van de infosessie, vertelde de werkgever hoe hij het personeel tegemoet wil komen door te investeren in de gezondheidsbevordering op het werk. Zo zal er geïnvesteerd worden in gezonde lunches en fruit om deze ter beschikking te kunnen stellen. Of zal er aan de werknemers korting op een sportabonnement aangeboden worden. Het traplopen en het fietsen zal beloond worden en zo voort. 

 

De investering in de nieuwe Liebherr KBPgb 4354 Premium koelkast is dus ook één van de tegemoetkomingen van de werkgever. Op deze manier kunnen we onze gezonde tussendoortjes meebrengen van thuis uit en koel bewaren in plaats van altijd beroep te doen op de plaatselijke pizza, pita, pastabar. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koelkast/liebherr-kbpgb-4354-premium-detail