Kaderesearch

Cavepromotor is de enige dedicated Liebherrr wijnklimaatkastspecialist van Nederland

Liebherr wijnklimaatkast online kopen bij Cavepromotor. Er  wordt ook gezegd door minder deskundige mensen tegen een wijnkoelkast. Helaas een wijnklimaatkast kan en doet veel meer dan een wijnkoelkast wat het prijsverschil verklaart. Een Liebherr wijnklimaatkast behoort tot de top in zijn soort. In Nederland en België wordt het onderscheid gemaakt tussen een wijnklimaatkast en een wijnbewaarkast. In het buitenland heeft men dit beter aangegeven. Feitelijk zijn alle wijnkasten die door Liebherr gemaakt worden wijnklimaatkasten. Met dat verschil dat je één, twee, drie of zes klimaatzones kunt hebben. In Nederland en België wordt een wijnklimaatkast met één temperatuurzone een wijnbewaarkast genoemd. In het buitenland heeft men het over ‘single or Multi-temperature’ wine cabinet. Dit verklaart waarom er een andere wijnkast beleving is in het buitenland. Hoe de term er in is geslopen is moeilijk te zeggen. In een wijnklimaatkast kun je namelijk ook wijnen bewaren. Het mooie is dat je een bepaalde zone ook kunt instellen voor het serveren van wijn. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk om hier in tegemoet te komen aan uw wensen. Het neusje van de zalm in de Liebherr wijnkasten is de Vinidor range. Dit zijn in edelstaal uitgevoerde wijnkasten met meerdere wijncompartimenten ook wel ‘safes’ genoemd. Hoe goed of duur uw wijnklimaatkast ook is, u dient altijd een digitale hygrometer in de wijnkast te leggen. De luchtvochtigheidsgraad is bepalend voor het kunnen bewaren van uw wijnen met een kurkafsluiting. Voor wijnen met een schroefdop is het minder belangrijk. Kurk is een natuurproduct en bij een te lage luchtvochtigheidsgraad krimpt de kurk. Dit zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat tussen de kurk en de hals van de fles. Het gevolg is dat er zuurstof en bacteriën in de fles geraken wat uw wijn geen goed doet.

Het effect van omgevingstrillingen wordt vaak onderschat. Minuscule trillingen kunnen ervoor zorgen dat de wijnen niet de nodige rust krijgen. De moleculen blijven in beweging. Het effect is dat uw wijnen te snel ouderen of nooit op hun top geraken. U opent de fles na voorgeschreven bewaarperiode en dan valt deze tegen. Oorzaak? U heeft uw wijnen niet optimaal bewaard. Dit kunt u de wijnmaker niet kwalijk nemen, maar alleen uzelf. U heeft de wijnen niet de juiste aandacht gegeven. Momenteel werkt Cavepromotor aan een oplossing van een WiFi-hygrometer. Elke wijnkast die door Cavepromotor wordt geleverd is voorzien van een digitale hygrometer. Zodoende kunt u zelf de luchtvochtigheidsgraad meten. Om de omgevingstrillingen te reduceren heeft Cavepromotor ook Vibration Reduction Blocks. Bent u nog niet zeker wat u wilt? Neemt u dan contact op met Cavepromotor. De specialisten kunnen u vertellen welke wijnkasten het beste voldoen aan uw wensen. Zo zijn er wijnkasten zonder binnenverlichting. Dit kan storend zijn wanneer uw wijnkast in een donkere plaats staat. Kortom door te spreken met een specialist heeft u heel snel in de gaten of het mogelijk is om aan uw wensen te voldoen. Wijnkasten koopt u in de range van € 1000 tot € 3500 waarbij u de installatie kunt uitbesteden. Maar heeft u een wens… Vraag het aan de specialisten die ook verstand hebben van wijn. Zij kunnen u exact vertellen welke wijnen in welke kast kunnen worden bewaard. Daarbij weten zijn exact wat de serveertemperaturen zijn. Hierdoor kunt u een inschatting maken hoeveel temperatuurzones u nodig heeft. Meer compartimenten heeft zijn weerslag op de opslagcapaciteit.

En dan vergeet ik bijna het aspect van de laagste prijsgarantie. Op de Nederlandse markt is er maar één dealer gespecialiseerd in Liebherr wijnklimaatkasten. Dat is Cavepromotor. Er worden heel goedkoop Liebherr wijnklimaatkasten op de markt gedumpt. Dit zijn wijnklimaatkasten uit Polen, vaak de oude modellen, maar ze hebben zeker niet dezelfde garantie zoals aangeboden door de Nederlandse importeur. Dus laat u goed informeren.

Voor het beste advies ga je beter naar een specialist. Je wijnklimaatkast gebruiken is iets anders dan een televisie, omdat je ook met een luchtvochtigheidsgraad rekening moet houden. Hierover ontstaan in de praktijk vaak vragen. Dan heb je toch een specialist nodig om te kunnen raadplegen.

https://www.cavepromotor.nl